Bos, Boomverzorging, Landschapsonderhoud en Groenwerken
Kaagstraat 6, Raalte
Ma-Za: 07:00 - 17:00

Over SEKO

Bomen is groei. Bomen is leven. Bomen is zuurstof. Mensen hebben iets met bomen. Bomen verdienen respect en aandacht omdat ze in grote mate ons leefklimaat en welzijn bepalen. Dat is ook de ambitie van SEKO. Duurzaam bosbeheer waar we als maatschappij de vruchten van plukken.

Goed onderhoud aan bomen begint met een goed advies. SEKO staat voor u klaar met een breed gamma aan onderzoekstechnieken. Afhankelijk van de bevindingen kunnen we adequaat oplossingsgericht diensten verlenen.

SEKO is sinds 1981 gespecialiseerd in Bos- en Boomverzorging, Landschapsonderhoud en Groenwerken. We doen dit met een breed assortiment diensten en machines. SEKO is landelijk actief en werkt louter met vakbekwame medewerkers die een zeer brede kennis van zaken hebben.

Wij beschikken over een betrouwbare reputatie, maar het belangrijkste bent u als klant. Uw behoefte aan een deskundig advies op het gebied van bos- en boomverzorging, landschapsonderhoud of groenwerken staat centraal. Ieder opdracht is uniek en vergt een oplossing op maat.

U kunt vertrouwen op onze kwaliteit, betrouwbaarheid, deskundigheid en service.

1981
Oprichting van SEKO
2015
35 machines voor duurzaam bosbeheer ter beschikking
DNV
gecertificeerd

VCA-certificering

vca_logoSEKO Bos- en Boomverzorging is sinds enige jaren VCA-gecertificeerd. Dit certificaat houdt in, dat wij voldoen aan de veiligheidseisen die gesteld worden aan aannemers.

VCA staat voor Veiligheids Checklijst voor Aannemers. Dit is een lijst met vragen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Veel opdrachtgevers eisen een VCA-certificaat van het bedrijf, waarmee zij zaken willen gaan doen. Maar ook aannemers verlangen steeds vaker van onderaannemers, dat zij in het bezit zijn van het VCA-certificaat.

 

DNV Certificering

LOGO_DNV kleinDNV Certificering (Det Norske Veritas) is de instantie, die bij ons de jaarlijkse audit uitvoert en er op toeziet, dat wij ieder jaar weer voldoen aan de eisen van het certificaat.

SEKO Bos- en Boomverzorging wil o.a. met dit certificaat aantonen, dat zij op een professionele manier werkt en voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften.

 

 

 


Erkend Opleidingsbedrijf AEQUOR

Aequor11-282x300 copySEKO Bos- en Boomverzorging voldoet aan de criteria die zijn gesteld in het regelement “Erkenningregelement voor Opleidingsbedrijven” in de groene sectoren.

Een belangrijk deel van het opleiden van vakmensen en ondernemers vindt plaats in beroepspraktijk in de bedrijven. Dit houdt in, dat wij bevoegd zijn deelnemers van middelbare beroepsopleidingen op te leiden.

Aequor is de organisatie, die de erkenning en registratie verzorgt van dit certificaat. Iedere 3 jaar wordt ons bedrijf weer getoetst en onze status als “Erkend opleidingsbedrijf” verlengd.

De mensen van SEKO

 

Johan Kortstanje

Directeur

Johan is van 1958. Directeur mede eigenaar van Seko Bos- en Boomverzorging.

Hij heeft ruim 35 jaar ervaring in de Boomverzorging, bos- en landschapsbouw. Johan verzorgt het klanten contact bij Seko en heeft zich gespecialiseerd in de groeiplaats verbetering bij bomen in het stedelijk gebied.

 

IMG_0171 - kopie

Robbert-Jan Toonk

Project directeur

Geboorte jaar 1969.

Robbert-Jan is directeur en mede eigenaar van Seko Bos- en Boomverzorging. Hij heeft ruim 28 jaar ervaring in de Boomverzorging, bos- en landschapsbouw.

Robbert-Jan heeft de dagelijkse leiding bij Seko over het beheer en onderhoud van het machinepark en het aansturen van de organisatie. Hij gaat geregeld mee in de dagelijkse uitvoering voor wat het machine werk betreft. Hierbij kan hij zijn kennis en kunde inzetten om een mooi stukje vakwerk in boomverzorging te leveren. Alle werkzaamheden staan bij Robbert-Jan in het belang van tevreden klanten. 

Ook zet hij zich in om jonge medewerkers en leerlingen het vak eigen te maken. Hiervoor begeleidt hij binnen Seko jonge vakgenoten en stagiaires. 

 

 

 

Rob Meekers

Kwaliteitsmanager Bosbeheer